Подари фото курс за Коледа… с оригинален ваучер

Ти си креативен човек, който винаги иска да изненадва приятелите си с оригинални идеи за подаръци. Ти смяташ, че фотографията е най-добрият подарък за Коледа за твой близък. Ти обаче се се чудиш как да я “облечеш”  в нещо “материално”. Ние от Great Photo Art ще се погрижим да направим подърка ти още по-специален като изработим ръчно, специално за теб картичка-ваучр във формата на фотоапарат с мотиви по твои предпочитания. Целта е да направим ваучерът уникален и неповторим, а заедно с това и много специален за твоя близък.

Виж, картичките-ваучери, които сме изработвали досега. Във формата на фотоапарати, с мотиви, подходящи за човека, за когото е предназначен подаръка. Хитро, а?!

Ето и офертите, които ти предлагаме:

1. Курс по фотография за начинаещи. Повече информация за фото  курса ТУК

2. Курс по фотография за напреднали. Повече информация за фото курса ТУК

Чакаме ви с нетърпение! Ще сме горди и щастливи да станете наши ученици!

6 коментара за “Подари фото курс за Коледа… с оригинален ваучер

 1. Надя Гагова

  Здравейте,разглеждам страницата ви отдавна, имам желание да запиша курс за начинаещи,аз съм от Пловдив,дори мисля,че съм се записала ,но не съм сигурна,затова и Ви пиша сега. Бих искала да ми дадете информация за дата на курса. От това което видях има дата за март,а преди това има ли обявена дата? Благодаря Ви. Слънчев ден. Очаквам да ми пишете скоро.
  Надя

 2. Eli Petkova Автор

  Здравейте Надя,
  записана са сте за участие в курса по фотография в Пловдив, който започва на 10 март 2014 г. и преди няколко дни сте получили потвърждение от нас на е-мейла си. Няма по-ранна дата за този курс.

  Благодарим Ви, че избрахте нас!

 3. Ранни записвания

  Много благодаря за тези кусове които ни педлагате.,Да можеш да снимаш и след това да нправиш нещо като изложба с малки промени използвани услугите на фотошоп и какви ли не програми е голямо предимство.Увеличават се местата за работа където търсят хора които могат да се занимават с подобни програми.Имам малко свободно време но много ми се иска и аз да се запиша на един начинаещ курс, но съм от Русе и това ще е голям проблем.Има дата за март месец за която няма да мога да се справя, интересувам се след март дали ще има отново?

  1. Eli Petkova Автор

   Здравейте, ако се интересувате от курсовете ни по фотография в София, всички дати до края на 2014 година са обявени в сайта ни. Ето линк: http://greatphotoart.com/f%D0%BEt%D0%BEgr%D0%B0fski-kurs/schedule-photo-kursove/3/event_details#.Us_GAvQW3pU Вижте датите под снимката вляво!

   Ако се интересувате от курсовете ни в Пловдив, можете да намерите всички дати до края на 2014 г. тук: http://greatphotoart.com/f%D0%BEt%D0%BEgr%D0%B0fski-kurs/schedule-photo-kursove/4/event_details#.Us_GNPQW3pU

   През лятото ще проведем и ускорен курс по фотография в Бургас. Ето пълната информация за него: http://greatphotoart.com/f%D0%BEt%D0%BEgr%D0%B0fski-kurs/schedule-photo-kursove/21/event_details#.Us_GefQW3pU

   Записванията за всички курсове стават чрез сайта ни!

   Благодарим Ви за интереса!

 4. Ранни записвания

  Често посещавам блога ви и винаги откривам вълнуващи неща,които можем да си направим сами стига да имаме повечко свободно време разбира се.Надявам се да ни пишете вое по често.Много ви благодаря за цялата информация която ни давате, беше ми от голяма полза., фотографията е сложно изкуство.Всичките ви картички са уникални и е жалко, че не мога да си ги купя още ведага.Имате голямо въображение и правите нещо което не се вижда често.Любопитно ми е по колко време горе долу отделяте на едно свое произведение така да го наречем?

  1. Eli Petkova Автор

   Здравейте,
   благодарим Ви за хубавите думи! Стараем се да сме различни и да измисляме нови и нови неща. Относно картичките ваучери, всяка се изработва индивидуално за дадения клиент, като елементите по нея се съобразяват с конкретните интереси на човека, на който ще бъде подарена. Изработката е ръчна и отнема около 4-5 дни 🙂

Не се притеснявай да споделиш мнението си с нас

Your email address will not be published. Required fields are marked *