Светкавичен фотоконкурс

За първи път ни се случва да организираме толкова бърз… светкавично бърз фотоконкурс. Само за 12 часа всички места за участие в конкурса бяха изчерпани, че имаме и резерви даже…

Много сме щастливи!

Бързата реакция на участниците е доказателство, че идеята на конкурса е повече от добра. А всъщност ето я и нея.

Идеята: Целта ни е да предизвикаме на макс въображението на любителите и профи фотографи, които имат за задача да заснемат както и където им хрумне продукти на Casyopea®, предоставени от самите Casyopea®. Разбира се, ще следим за асоциативно мислене, креативност и оригиналност на идеите на снимките. Става дума за продуктова рекламна фотография, като снимките от нея ще бъдат използвани за реална реклама на продуктите на Casyopea®. Всеки автор трябва да предаде 15 снимки до 15 август 2014 г. Жури от екипа на Casyopea® ще избере само 1 автор, чийто снимки им допадат най-много. Неговите снимки ще бъдат използвани в реална рекламна кампания на продуктите на Casyopea®, а авторът ще получи чудна награда…

Наградата: Авторът победител ще получи от Casyopea® ваучар на стойност 500 лв., който да използва, за да развива таланта си в Great Photo Art. С този ваучер победителят може да закупи един или повече курсове в Great Photo Art, равни на стойността на ваучера или пък да си закупи фотопленер в Great Photo Art също равен на стойността на ваучера. Може да се запише на курс и на фотопленер, равни на тази стойност.  Победителят ще има пълната свобода да ползва ваучера за всички услуги на Great Photo Art.

Casyopea® подарява на фотографите  продуктите, които те ще снимат. Така дори само участието във фотопледизвикателството носи подарък.

С една дума купон и творчество!

А, ние обещаваме, че ще предаваме в реално време развитието на конкурса – ще пускаме новини от хода на конкурса, снимки от проектите на участниците и разбира се, през август ще обявим победителя тържествено.

Photo Show Time…

Не се притеснявай да споделиш мнението си с нас

Your email address will not be published. Required fields are marked *