43 часа практическа фотография

Наблюдението е най-добрият приятел на човека. То ни помага да бъдем по-добри в работата си. Затова ние – екипът на Great Photo Art, наблюдаваме внимателно как учениците ни възприемат уроците, програмата, начинът на преподаване, организацията на курсовете ни по фотография и редактиращи програми. Затова всеки път когато се натъкнем на неразбиране и по-трудно възприемане на материала, се опитваме да подобрим програмата си.

Така…big news. От септември 2014 обновяваме програмите на двата основни наши курса – този по фотография първо ниво в този по фотография второ ниво в София. Ще добавим някои нови уроци и в двата курса по фотография. Те не просто ще обогатят програмата ни, но ще направят материалът по-лесен за разбиране и усвояване.

В курса по фотография първо ниво в София:

Портрет навън - нов урок в куса по фотография за начинаещи

Портрет навън – нов урок в куса по фотография за начинаещи

Ще добавимурок по портрет при естествена светлина. Един чудесен практически урок, които ще покаже на нашите ученици как да правят по-добри портрети, когато са навън и не разполагат с осветителна техника. Ще им покаже как с подръчни средства могат да постигнат портрет като от реклама. Защото не всичко е техника – трябват и умения и изобретателност.

Ще добавим – още един урок по street и репортажна фотография, който ще има за цел да покаже що е то репортажна фотография. Звучи строго, звучи неясно. В действителност репортажната фотография е един от най-трудните жанрове във фотографията, тъй като при него в една снимка трябва да разкажеш цяла история с начало, край и подходящ сюжет. В репортажа има портрет, пейзаж, има действие и… най-трудното – никой не ти позира. С един кадър трябва да уловиш мига. Това прави репортажа сложен, но пък и един от най-често сниманите жанрове от начинаещи фотографи. Най-лесно достъпен е. Затова се амбицираме да ги направим добри в това.

Репортажна и Street Photography - нов урок в куса по фотография за начинаещи

Репортажна и Street Photography – нов урок в куса по фотография за начинаещи

Street Photography пък е жанр близък до репортажа, но жанр, който развива асицоатилното мислене. Затова ще наблегнем и на него в обновената програма.

Накратко! Новата ни програма на курса по фотография първо ниво в София ще представлява:

43 астрономически часа практическа фотография

в

5 седмици

Предимно събота и неделя

Цена 325 лв.

Всички ученици на Great Photo Art, които са преминали курса по фотография първо ниво, но желаят да посетят само новите 2 урока, заплащат само цената на новите уроци – 70 лв.

ЗАПИСВАНЕТО СТАВА ТУК

2 коментара за “43 часа практическа фотография

 1. Катерина Василева

  Здравейте ще ми кажетели каде точно се намира колко струва как се кандитацтва и какво е възратовото ограничение

  1. Eli Petkova Автор

   Здравейте Катерина,
   благодарим Ви за интереса към нашите курсове!

   Курсовете ни се провеждат в София, а точният адрес е ул. “Юрий Венелин” №9. Както сте написали и в статията цената на курса по фотография за начинаещи е 325 лв. Кандидатстването става чрез нашия сайт. Тук можете да се запишете чрез бутона ЗАПИШИ СЕ горе вдясно – http://www.greatphotoart.com/f%D0%BEt%D0%BEgr%D0%B0fski-kurs/schedule-photo-kursove/3/event_details#.U_S7RPl_u8A

   Ако имате други въпроси сме на разположение!
   Ще се радваме да станете наша ученичка!

   Хубав ден!
   Поздрави,

Не се притеснявай да споделиш мнението си с нас

Your email address will not be published. Required fields are marked *