Vali Cavalli – нежната душа на фотографията

Днес отново ще ви разкажем за една от нашите много, ама много талантливи ученички – Валентина Станкова (Vali Cavalli).

Запознахме се с Вали точно преди една година, когато тя дойде на курса по фотография за начинаещи при нас.  Появи се на вратата с широка усмивка и много ентусиазъм да се запознае с изкуството на фотографията. Тогава снимаше с едно малко фотоапаратче, без да подозира дори какви възможности има то.  Но талантът личи отвъд техническите затруднения.

И така… последваха няколко фотопленера, курса по фотография за напреднали, курс по Lightroom. Накрая дори се шегувахме с Вали, че няма курс от нашите, който тя да не е завършила.

И така… фотографията се превърна в ново средство, чрез което Вали да изразява душата си. Това личи и от снимките й. Те са толкова нежни и красиви и всяка една от тях говори. Говори за тихи, но дълбоки чувства. Кадри, които са както технически, така и композиционно издържани. Тя притежава рядкото умение да рисува със светлината, а фотоапаратът е нейната четка, молив и палитра.

С ръка на сърцето признаваме, че сте гордеем много с Вали. От  засмяното момиче, което една познава фотоапарата си, тя се превърна в творец, който се усмихва широко на света и запознава другите със себе си, чрез прекрасните си кадри.

Ето и доказателствата за думите ни! Запознайте се с Вали чрез фенстранчиката й във Facebook – Photography by Vali Cavalli

Не се притеснявай да споделиш мнението си с нас

Your email address will not be published. Required fields are marked *