Запознайте се с… Мила Слепцова

Фоторевю за нас означава не просто представяне на фотографски устройства, а и на задапаратни устройства. Защото, кой прави снимката…?

Тази рубрика има за цел да ви представи нашите ученици. Сигурно не сте се натъквали на подобна рубрика досега. Ние обаче сме възхитени от нашите ученици, от техните успехи и прогрес във фотографията, затова много ни се  прииска да ги похвалим.

Днес ви представяме Мила Слепцова.

Мила е нашето малко бебе (само на 14 години, а когато дойде на курс при нас беше на 13) с огромен фотографски талант. Не се съмняваме, че като порасне Мила ще стане творец. Просто това е в кръвта й. Мила завърши курса по фотография за начинаещи със… сапунерка. Снимките, които направи с нея обаче са толкова съвършени, че единствените думи, които ми идват на ум за тях са… WOW.  Мила има невероятно вродено чувство за композиция. Всичките й снимки са толкова добре композирани, че човек просто онемява като ги види. Вярно, ниският клас фотоапарат има своите недостатъци и заради него снимките на Мила имат редица технически недостатъци. Но композиционното й майсторство прави снимките й толкова въздействащи, че дори и най-опитното око просто не обръща внимание на техническите проблеми на фотосите. Мила е живо доказателство, че духът на снимките идва от задапаратното устройство!

Днес Мила вече има свой блог, където споделя снимките си с всички, които се вълнуват от фотографското изкуство. Блогът й Smile and take a photo… ни вдъхнови да пишем за нея. Посетете го! Заслужава си!

Но стига голи думи, нека да ги облечем във фотоси: