Екип

Според нас добрият екип е най-голямата сила. Затова можем да се похвалим, че нашият екип е съставен от млади, креативни, иновативни и много амбициозни хора. Сред тях са професионални фотографи, дизайнери, маркетинг специалисти. Ето и някои имена:

Петър Чолаков
фотограф от 17 години

Води курсовете по фотография за начинаещи и за напреднали в София, Пловдив и Бургас

Петър е нашият главен преподавател и фотограф. Той е разсеян, често закъснява, мислите се гонят в главата му постоянно, но пък е адски талантлив. Типично за всички хора на изкуството. Клиентите ни са много доволни от неговите снимки и от начина му на преподаване. Неговата сила е репортажната фотография, снимането на събития и на социалната фотография. Доказателство за това е, че през 2005 г. беше номиниран за престижната наградата World Press Photo в категория "Фото есе" и то със снимки, заснети с любителски фотоапарат. Два пъти е носител на наградата BgPressPhoto. 10 години е работил като фоторепортер за вестник "Труд". Има и не малък опит в рекламната и модната фотография. 

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Георги Колов
фотограф от 8 години

Води курсовете по Photoshop и Lightroom в София и в Пловдив

Жоро е най-големият критик в нашия екип. Определено не може да се каже, че лети в облаците. Ако искате някой да ви разкритикува снимките, но градивно, разбира се, той е човекът. Затова се вслушваме в мнението му - то винаги е базирано на реалното. Жоро е много талантлив млад фотограф. Влюбен е в портретната фотография, силата му е в шлифоването на кадрите - обработката им. Владее на експертно ниво най-популярните програми за фотообработка и графичен дизайн. Ето защо той е отговорен за подготовката на курсистите по Графичен дизайн, Photoshop и Lightroom.

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Web: www.kolov.net

 

Мариана Василева
фотограф от 6 години

Води курса по фотография за деца в София

Мари (както я наричаме в екипа) обича много децата и не по-малко фотографията! Казва, че  никога не е предполагала, че тези две неща могат да вървят ръка за ръка. С деца се занимава откакто самата тя е била дете. Има педагогическо образование и е работила като възпитател в частна детска градина и в училище. С фотография се занимава активно от 2008, покрай работата си в колцентър за подръжка на продуктите на SONY за Източна Европа. През 2008 година посщава продуктово обучение за дигитални фотоапарати в Кьолн, Германия и там се събужда страстта й към фотографското изкуство. След още няколко фотографски семинара буквално се влюбва в това изкуство. За да допълни наученото се записва на курс по фотография за напреднали и в България.  "За щастие попаднах на Great Photo Art, оттогава се чувствам като част от колектива им и благодарение на тях усъвместих двете си най-големи любови - тази към децата и тази към фотографията", казва Мари. 

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Web: www.comariana.com

 

Миряна Захариева
дизайнер

Тя е човек на изкуството. Визията и рекламните ни материали са нейно дело. Талантлив дизайнер, иновативен човек, момиче с много хъс за работа. Никой не може да й стъпи на малкия пръст. Също така е доста бърза в това, което прави. Често й досаждаме късно вечер, за да ни направи дадена визия. И на другия ден тя вече е готова. Е, кой не мечтае за такъв партньор.

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Great Photo Art не сме само ние. Great Photo Art са всички наши ученици и клиенти и партньори, които ни подкрепят безрезервно. 

Благодарим ви!


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.