Разказ от първо лице на Петър Чолаков и Боряна Иринкова за един чудесен фотопленер до островът на лунните пейзажи - Лансароте. Както и за фотопленерът до Куба. Снмики от тях са събрани в изложбата "Пейзажи от Земята и Луната". . Следващият фотопленер до Луната ще се проведе от 3 до 9 ноември 2015 г. Повече информация ТУК

 

Един чудесен фотопленер до островът на лунните пейзажи - Лансароте. Неземно и прекрасно! Един от най-добрите ни фотопленери, предизвикал небивал интерес. Следващият фотопленер до Луната ще се проведе от 3 до 9 ноември 2015 г. Повече информация ТУК

Веднъж и нас някой да ни снима. Е, в случая не беше кой да е, а Нова тв. Вижте репортажа за нас!

Един чудесен пример за репортажно видео заснето с безогледален фотоапарат.

Това видео е подарък от нашите мили ученици от курса по фотография за начинаещи Випуска №15. Уловили са всички характерни за курса моменти.
 

Видео от уъркшопа по Продуктова фотография. Научихме се как да снимаме предмети така, че те да "оживеят" в снимките ни.

Едно страхотно видео от фотопленера в Керкини, Гърция, който проведохме заедно с Photosynthesis през 2012 г. Беше страшно забавно и полезно.

 Една от най-добрите изложби на наши ученици, организирани от неуморния ни екип. Спазваме традицията да подреждаме изложбите на нашите ученици на нетрадиционни, но много арт места. Това е "Плюс това"
 

Едно видео, което представя накратко курсовете по фотография за начинаещи на Great Photo Art.

За първи път празнувахме снимайки Световния ден на фотографията, миналата година, на 19 август. Възнамеряваме да го превърнем в традиция.