43 астрономически часа изцяло практическа фотография в 5 седмици.

Съботно-неделна група

 

50 астрономически часа изцяло практическа фотография в 7 седмици. Предимно събота и неделя… и някои уроци в делнични дни.

Фото курс по Photoshop в Пловдив

Продължителност - 2 дни, по 8 астрономически часа на урок

16 часа практическо упражняване на похватите за редакция на изображения във Photoshop

50 астрономически часа изцяло практическа фотография в 7 седмици. Предимно събота и неделя… и някои уроци в делнични дни.

50 астрономически часа изцяло практическа фотография в 7 седмици. Предимно събота и неделя… и някои уроци в делнични дни.

Ускорен фото курс за начинаещи в Пловдив

Изцяло практически насочен

7 дни, 22 астрономически часа практическа фотография

 

50 астрономически часа изцяло практическа фотография...

 

7 седмици...

 

Предимно събота и неделя… и някои уроци в делнични дни

 

 

 

НАЙ-БЛИЗКИ ДАТИ:

 

02 Декември 2017

 

 

 

Още информация за графика на провеждане на фотографския курс, цената и други подробности вижте ТУК!

 

Техника: най-добре е да посещавате курса по фотография със собствен фотоапарат, независимо каква марка и модел е. Любителски фотоапарат също върши работа. Важно е да има ръчни настройки.

 

Great Photo Art си партнира успешно с Olympus България. На участниците в курса, които не разполагат с никакъв фотоапарат Olympus България предоставя учебни фотоапарати и обективи. Те се предоставят само за целите на курса, не могат да се ползват вкъщи и са ограничен брой.

 

ТЕМИ:

 

1. Черно-бяла фотография. Основни принципи и похвати. Опростена зонова система на черно-бялата фотография – Ансел Адамс. Адаптиране към цифровата фотография. Черно-бял портрет на мъж и на жена. Особености, характеристики. 

 

2. Черно-бял портрет в студийни условия. Техника и композиция.

 

3. Черно-бял портрет в естествени условия. Техника и композиция.

 

4. Пейзажна черно-бяла фотография. Висок и нисък ключ.

 

5. Боке - изработка на ефектни приставки.

 

6. Архитектурна фотография. Още един практически урок за заснемане на сгради и фасади. Урок, който е полезен не само на тези, които се занимават или интересуват от архитектура, но на всички, които обичат да пътуват и да снимат красотите на града.

 

7. Кулинарна фотография. Още един чудесен практически урок за любителите на кулинарното изкуство, които дълго време са се мъчили да заснемат творенията си „вкусно“. Защото да е вкусно и да изглежда вкусно не е едно и също. Тук фотографията играе огромна роля. Урок, който също беше провокиран от нашите ученици.

 

8. Продуктова фотография. Един чудесен практически урок, който ще покаже на нашите ученици как да правят по-добри „портрети“ на различни продукти. Идеята за този урок дойде от нашите ученици. Голяма част от тях се занимават с изработване на различни креативни неща – бижута, картички, албуми, украси, дрехи и прочие. Този урок ще им помогне в бизнеса.

 

9. Мактофотография. Урок, в който фокусът играе огромно значение. Макрото е сложно начинание, но и едно от любимите на всички, които вече имат малко опит във фотографията и желаят да усъвършенстват фокуса.

 

10. Нощна фотография. Защото снимането през нощта е предизвикателство. Тук ще се учим как да заснемем звездите и светлините на града. Отново изцяло практически урок.

 

Курс по заснемане на видео с DSLR

24 часа практически занятия по заснемане на видео и монтиране на материала с DSLR камера.

Great Photo Art, научи ме да снимам!

48 астрономически часа практически занимания по фотография за деца

Съботно-неделни уроци по фотография