ФОТОГРАФСКИ КУРС - ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ

 
 
50 астрономически часа изцяло практическа фотография...
7 седмици...
Предимно събота и неделя… и някои уроци в делнични дни
 
 

Още информация за графика на провеждане на фотографския курс, цената и други подробности вижте ТУК!

Техника: най-добре е да посещавате курса по фотография със собствен фотоапарат, независимо каква марка и модел е. Любителски фотоапарат също върши работа. Важно е да има ръчни настройки.

Great Photo Art си партнира успешно с Olympus България. На участниците в курса, които не разполагат с никакъв фотоапарат Olympus България предоставя учебни фотоапарати и обективи. Те се предоставят само за целите на курса, не могат да се ползват вкъщи и са ограничен брой.

ТЕМИ:

1. Черно-бяла фотография. Основни принципи и похвати. Сложни и прости композиции

2. Черно-бял портрет в студийни условия. Техника и композиция.

3. Черно-бял портрет в естествени условия. Техника и композиция.

4. Пейзажна черно-бяла фотография. Висок и нисък ключ.

5. Особеноси при снимане с черно бял негативен Филмм.

6. Архитектурна фотография. Още един практически урок за заснемане на сгради и фасади. Урок, който е полезен не само на тези, които се занимават или интересуват от архитектура, но на всички, които обичат да пътуват и да снимат красотите на града.

7. Продуктова фотография. Един чудесен практически урок, който ще покаже на нашите ученици как да правят по-добри „портрети“ на различни продукти. Идеята за този урок дойде от нашите ученици. Голяма част от тях се занимават с изработване на различни креативни неща – бижута, картички, албуми, украси, дрехи и прочие. Този урок ще им помогне в бизнеса.

8. Мактофотография. Урок, в който фокусът играе огромно значение. Макрото е сложно начинание, но и едно от любимите на всички, които вече имат малко опит във фотографията и желаят да усъвършенстват фокуса. 

 

  


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.