КУРС ПО ФОТОГРАФИЯ ЗА НАЧИНАЕЩИ СОФИЯ

Фотографските курсове на Great Photo Art са изцяло практически,  което е първото от най-хубавите им качества. Уроците се провеждат предимно събота и неделя, което пък е второто от най-хубавите им качества. А те са общо... много.
 
НАЙ-БЛИЗКИ ДАТИ:
15 Септември 2017

43 астрономически часа изцяло практическа фотография 

в 5 седмици.

Информация за графика на съботно-неделната група можеш да намериш ТУК!

Техника: най-добре е да посещаваш курса по фотография със собствен фотоапарат, независимо каква марка и модел е. Любителски фотоапарат също върши работа. Важно е да има ръчни настройки.

Great Photo Art си партнира успешно с Olympus България. За участниците в курса, които не разполагат с никакъв фотоапарат Olympus България предоставя учебни фотоапарати и обективи. Те се предоставят само за целите на курса, не могат да се ползват вкъщи. Фотоапаратите са ограничен брой и се ползват след предварителна заявка.

ТЕМИ В КУРСА:

1. Избор на цифров фотоапарат.

2. Устройство и функции на цифровия фотоапарат. Особености при работа с цифрови фотоапарати - автоматични и ръчни настройки. Скорост, диафрагма, фокусни разстояния, баланс на бяло, корекция на експозицията, работа при различни чувствителности, работа със светкавицата. Различни настройки.

3. Работа с обективи.

4. Светлина. Видове светлина. Начини на разсейване и интензитет.

5. Основи на композицията. Избор на обект. Избор на гледна точка. Преден и заден план. Фокусиране в различни отстояния. Цветна хармония.

6. Пейзажна, макро, wildlife фотография. Особености. Избор на техника.

7. Как да снимаме при ниска осветеност и през нощта. Нощни снимки от ръка и със статив. Работа с портативна светкавица.

8. Студийна фотография - работа с модел и светлина. Работа със студийно осветление. Портретна фотография - видове портрети, избор на подходяща техника и обективи.

9. Портрет при естествени условия. Практически урок навън.

10. Репортажна фотография. Бързодвижещи се обекти. Особености, необходима техника.

11. Street Photography. Изграждане на асоциативно мислене.

Ще се радваме да станете наш ученик!

 

НОВО! Нещо по-изгодно:

ПАКЕТ "Повече знания" - включва фото курс за начинаещи в комбинация с курс по Photoshop CS  на преференциална цена от 580 лв. 

ПАКЕТ "Повече фотография" - включва фото курс за начинаещи в комбинация фотографски курс второ ниво на преференциална цена от 675 лв.

ПАКЕТ " Още повече знания" - включва  фото курс за начинаещи в комбинация с курс по Lightroom  на преференциална цена от 580 лв. 

 

 

 


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.