УСКОРЕН ФОТО КУРС В ПЛОВДИВ

Фото курсовете на Great Photo Art са изцяло практически, което е първото от най-хубавите им качества. А те са общо... много.

Още информация за графика на провеждане на фотографския курс в Пловдив, цените и още информация вижте ТУК!

Техника: най-добре е да посещавате курса по фотография със собствен фотоапарат, независимо каква марка и модел е. Любителски фотоапарат също върши работа. Важно е да има ръчни настройки.

Great Photo Art си партнира успешно с Olympus България. На участниците в курса, които не разполагат с никакъв фотоапарат Olympus България предоставя учебни фотоапарати и обективи. Те се предоставят само за целите на курса, не могат да се ползват вкъщи и са ограничен брой.

ТЕМИ:

1. Избор на цифров фотоапарат.

2. Устройство и функции на цифровия фотоапарат. Особености при работа с цифрови фотоапарати - автоматични и ръчни настройки. Скорост, диафрагма, фокусни разстояния, баланс на бяло, корекция на експозицията, работа при различни чувствителности, работа със светкавицата. Различни настройки.

3. Светлина. Видове светлина. Начини на разсейване и интензитет.

4. Основи на композицията. Избор на обект. Избор на гледна точка. Преден и заден план. Фокусиране в различни отстояния. Цветна хармония.

5. Пейзажна фотография. Особености. Избор на техника.

6. Репортажна, Street фотография.

7. Как да снимаме при ниска осветеност и през нощта. Нощни снимки от ръка и със статив.

8. Портрет при естествена светлина. Практически урок навън.

Ще се радваме да станете наш ученик!


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.