УСКОРЕН ФОТО КУРС В ПЛОВДИВ

Фото курсовете на Great Photo Art са изцяло практически, което е първото от най-хубавите им качества. А те са общо... много.

Още информация за графика на провеждане на фотографския курс в Пловдив, цените и още информация вижте ТУК!

Техника:най-добре е да посещавате курса по фотография със собствен фотоапарат, независимо каква марка и модел е. Любителски фотоапарат също върши работа. Важно е да има ръчни настройки.

Great Photo Art си партнира успешно с Olympus България и Canon Балгария. За участниците в курса, които не разполагат с никакъв фотоапарат Olympus България и Канон Балгария предоставя учебни фотоапарати и обективи. Те се предоставят само за целите на курса, не могат да се ползват вкъщи. Фотоапаратите са ограничен брой и се ползват след предварителна заявка.

 

 

ТЕМИ:

- Избор на цифров фотоапарат.

- Устройство и функции на цифровия фотоапарат. Особености при работа с цифрови фотоапарати - автоматични и ръчни настройки. Скорост, диафрагма, фокусни разстояния, баланс на бяло, корекция на експозицията, работа при различни чувствителности, работа със светкавицата. Различни настройки.

- Светлина. Видове светлина. Начини на разсейване и интензитет.

- Основи на композицията. Избор на обект. Избор на гледна точка. Преден и заден план. Фокусиране в различни отстояния. Цветна хармония.

- Пейзажна фотография. Особености. Избор на техника.

- Репортажна фотография.

- Как да снимаме при ниска осветеност и през нощта. Нощни снимки от ръка и със статив.

 

 

Основен преподавател: Петър Чолаков

Ще се радваме да станете наш ученик!

 

 

За да се запишеш за участие в курса, ползвай бутончето горе в дясно,

или като изпратите имейл за желания курс на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. !

 


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.